Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ahmed 'Mido' Hossam haalt uit: 'Hij heeft niks toegevoegd aan Real Madrid'

Laatste update:

Het verhaal is bekend: Zidane trad in januari 2016 in dienst als definitieve opvolger van Rafael Benítez en het regende vervolgens prijzen. Real Madrid veroverde de landstitel, een Spaanse Super Cup, tweemaal het WK voor clubteams, twee Europese Super Cups, maar na de derde Champions League op rij koos Zidane er onverwachts voor om op te stappen.

Real Madrid schakelde noodgedwongen en opteerde eerst voor Julen Lopetegui en daarna voor Santiago Solari, maar in beide gevallen was het geen onverdeeld succes. Ajax schakelde Real Madrid in de achtste finales van de Champions League uit en de Spaanse topclub was destijds in LaLiga op een derde plaats terug te vinden. Ook de rentree van Zidane, iets meer dan een jaar geleden, heeft vooralsnog geen effect gesorteerd, behoudens de winst van de Spaanse Super Cup in januari.

Real Madrid won tot dusver slechts 54 procent van de 50 wedstrijden in de tweede periode onder Zidane. "Ik ben echt weg van Real Madrid, het is mijn favoriete team in de competitie", vertelt Mido in gesprek met AS. "Maar mijns inziens heeft Zidane niets toegevoegd aan Real Madrid sinds hij terug is. Er is een gezegde: trouw niet tweemaal met dezelfde vrouw."

Hoewel Real Madrid al bijna twee jaar gebukt gaat onder het vertrek van Cristiano Ronaldo naar Juventus, was de Koninklijke tot de coronacrisis nog in de race voor de belangrijkste prijzen. In het laatste speelweekend voor het stilleggen van LaLiga raakte men de koppositie kwijt aan Barcelona, dat hoe dan ook maar twee punten meer heeft. In de achtste finales van de Champions League ging het eerste duel met Manchester City met 1-2 verloren. In de Copa del Rey moest Real Madrid zijn meerdere erkennen in Real Sociedad, dat een sensationele 3-4 overwinning boekte in het Santiago Bernabéu.

Heeft Real Madrid er goed aan gedaan om Zinédine Zidane opnieuw aan te stellen?

Meer nieuws

FC Utrecht overklast Sparta en strijdt met Go Ahead om Conference League-ticket
19
FC Barcelona krijgt concurrentie van Bayern in strijd om Spaans international
2
Farioli noemt één ding dat hij bij Ajax-spelers wil zien: 'Dat wordt onderschat'
22
Fortuna Düsseldorf van Vermeij en De Wijs nadert Bundesliga na zege op Bochum
7
Farioli bevestigt in eerste interview opmerkelijke uitspraak Derrick Luckassen
15
Besiktas verovert Turkse beker na absolute thriller en knotsgekke slotfase
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties