Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajacied dolbij met eerste oproep voor nationale ploeg: 'Had het niet verwacht'

Laatste update:

"Toen ik vanochtend wakker werd, had ik een hoop gemiste oproepen op mijn telefoon", vertelt hij in een filmpje van de Deense bond. "Ik belde terug en toen bleek dat het Simon, de teammanager, was. Hij vertelde mij dat ik geselecteerd was voor het nationale team. Toen hij dat zei, was ik natuurlijk enorm trots."

Meer: Denemarken onthult EK-selectie: Vijf voormalig Eredivisionisten van de partij

Dolberg werd door zijn goede prestaties van de afgelopen weken al vaker in verband gebracht met het nationale elftal, maar de uitverkiezing kwam voor hemzelf toch nog als een verrassing: "Ik had het echt niet verwacht. Het maakt mij heel blij en ik kijk vooruit naar het trainingskamp van het nationale team volgende week."

Denk jij dat Kasper Dolberg meteen ook minuten gaat maken voor Denemarken?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Driessen raadt Ajax transfer af: 'Wat heeft hij nog in Nederland te zoeken?'
8
Wesley Sneijder noemt één grote afwezige in EK-selectie Nederlands elftal
10
De 10 grootste Eredivisie-blunders op een rij: Noppert en Ajacieden schutterden
8
VZ Kort: Dries Mertens plakt er een jaar aan vast bij Galatasaray
77
Ajax pikt talent op uit Rotterdam: 'Heb dezelfde kwaliteiten als Timber'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties