Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajacied had reserverol onder Bosz niet aan zien komen: 'Niemand, denk ik'

Laatste update:

In Alkmaar was Jong Oranje de bovenliggende partij en kreeg het veel kansen om te scoren, maar het vizier van de grootste talenten van Nederland stond niet op scherp. "Het was ongelooflijk dat we niet scoorden", zei de Ajacied na afloop tegeen NUsport. "We kregen zóveel kansen. Uiteindelijk kregen we er ook nog een paar tegen en mogen we God op onze blote knieën danken dat we geen tegendoelpunt kregen. Als je kijkt naar het vertoonde spel en het aantal kansen was er maar één ploeg die aanspraak maakte op de overwinning. Dat waren wij."

Een jaar geleden zag de situatie van Tete er een stuk anders uit. Onder Frank de Boer had hij zich in de basis gespeeld en was hij in beeld bij het Nederlands elftal. Dat hij onder Bosz op de bank is beland, had Tete niet aan zien komen. "Niemand, denk ik. We hebben wel wat besproken, maar dat hou ik het liefst tussen mij en de trainer. Het was even slikken, maar het zijn de keuzes van de trainer", aldus Tete, die in Amsterdam een contract heeft tot de zomer van 2018 en niet van de situatie weg wil lopen. "Het is apart, maar het is niet anders. Het is de realiteit en daar moet ik mee dealen. Ik moet in ieder geval mijn uiterste best doen, of dat nu bij Ajax, het Nederlands elftal of Jong Oranje is."

-
Wie zie jij liever op de rechtsbackpositie bij Ajax?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties