Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajacied in lastige situatie blijft hoe dan ook: 'Verhuur is geen optie'

Laatste update:

In de Jupiler League kwam de spits wél volop in actie, maar de stap naar het eerste maken is nog een te grote horde gebleken. Frank de Boer gaf gedurende het seizoen aan dat er 'plannen' zijn met Zivkovic en dat de spits tijd nodig heeft om het Ajax-systeem onder de knie te krijgen, alvorens hij echt kan concurreren om een basisplaats. Ook volgend seizoen zal Zivkovic proberen zijn minuten te verdienen in de hoofdstad.

Zaakwaarnemer Guido Albers zegt namelijk dat zijn cliënt sowieso bij Ajax blijft. "Verhuur is geen optie. De overgang is dit seizoen enorm geweest. Van succes en dat alles voor je geregeld wordt, naar op eigen benen staan en verantwoordelijkheid nemen. Waar anderen misschien meer en harder gaan trainen, gebeurde bij hem het tegenovergestelde. Toch moet de knop om", zegt Albers in het Algemeen Dagblad.

Zivkovic maakte het zich extra moeilijk door het niet zo nauw te nemen met de tijd. Hij arriveerde in aanloop naar de wedstrijd tegen PEC Zwolle weer te laat op de training, iets dat hem bij Jong Oranje ook al twee keer was overkomen. Na afloop van de wedstrijd tegen PEC, die in een 1-1 remise eindigde, ontkende trainer De Boer dat hij Zivkovic disciplinair had gestraft.

Ajax moet Richairo Zivkovic...

Meer nieuws

Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
0
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
7
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
3
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
3
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10
César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties