Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajacied is stellig in zijn missie: 'Landstitel is niet onmogelijk'

Laatste update:

PSV heeft al een voorsprong van 22 punten opgebouwd ten opzichte van Ajax, al hebben de Amsterdammers wel nog een duel met FC Volendam en de resterende minuten tegen RKC Waalwijk (gestaakt bij een 2-3 voorsprong voor Ajax) te goed.

Ondanks de enorme achterstand op de koploper weigert Forbs toe te geven dat zijn team kansloos is voor de het landskampioenschap. "Je zult mij nooit horen zeggen dat ik niet voor de titel ga", vertelt de Portugees aan het AD.

"Dat is niet mijn mentaliteit. Ik ben hier voor titels gekomen. Wordt dat zwaar? Ja, maar ik zal nooit zeggen dat dat onmogelijk is." In deze lastige missie wacht zondag eerst de uitwedstrijd in Eindhoven. "Dit wordt de grootste wedstrijd uit mijn carrière tot nu toe. Ik kijk ernaar uit."

De buitenspeler kan ondanks zijn titelaspiraties niet anders dan erkennen dat zijn club in zwaar weer verkeert. "Het is onacceptabel. Zwaar ook, voor supporters en voor ons. Ik heb vertrouwen in de groep en de staf, dat we beetje bij beetje naar een hoog niveau groeien. Het seizoen is nog lang."

Naamswijziging
Forbs kwam afgelopen zomer over vanuit de jeugdopleiding van Manchester City. Bij die transfer koos hij er ook voor om met een andere naam op zijn shirt te gaan spelen. Zijn echte achternaam is namelijk niet Forbs, maar Borges.

"Mijn moeder vroeg me eens: 'Als je prof wordt, wil je dan mijn achternaam dragen?' Ik zei: 'Maak je niet druk mam, komt goed'." Sinds zijn transfer naar de Johan Cruijff ArenA speelt de aanvaller dus met de achternaam van zijn moeder op de rug.

Meer nieuws

Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
2
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
10
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
1
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
19
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties