Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajacied Jorrel Hato heeft na Eredivisie-debuut carrière al uitgestippeld

Laatste update:

Hato mocht zondag tegen SC Cambuur in de 73ste minuut invallen. Hij kwam in het veld voor Owen Wijndal en werd met zestien jaar en 335 dagen de op twee na jongste Eredivisie-debutant in het shirt van Ajax. Alleen Clarence Seedorf en Ryan Gravenberch waren jonger ten tijde van hun debuut op het hoogste niveau. In januari maakte Hato al zijn officiële debuut voor Ajax 1 in de TOTO KNVB Beker, tegen FC Den Bosch (0-2 winst).

"Dit was een hele mooie periode", blikt Hato terug. Op de vraag welke herinnering het mooiste was, reageert hij vastbesloten. "M'n Eredivisie-debuut. Ik zag het eigenlijk niet echt aankomen. Ik moest eerst warmlopen, en toen ging ik weer zitten. Daarna hoorde ik dat ik weer moest warmlopen, en dacht ik oh, het kan zomaar zijn dat ik erin kom. Twee minuten later werd ik al geroepen om erin te komen. Ik heb denk ik ook wel een prima twintig minuten gespeeld. Dus het was een hele mooie dag voor mij."

Hato, die tot dusver één keer voor Nederland Onder 17 uitkwam, hoopt de komende periode vooral minuten te blijven maken bij Jong Ajax. "Als ik weer een keer de kans krijgt bij Ajax 1, wil ik mezelf gewoon weer laten zien. Ik denk dat Heitinga wel weet wat de jongens van Jong Ajax kunnen, dus misschien liggen er wel meer kansen." Op de lange termijn heeft Hato als belangrijkste doel om het eerste van Ajax te halen. "En dan kijk ik verder. Vroeger was wel m'n droomclub Barcelona, maar nu focus ik me gewoon op Jong Ajax, en daarna Ajax 1. En wie weet dan ooit naar Barcelona."

Brian Brobbey
Opvallend was dat Brian Brobbey maandagavond meespeelde aan de kant van Jong Ajax tegen PEC Zwolle. De 21-jarige spits, die zondag nog inviel en twee keer scoorde in de Eredivisie tegen Cambuur, speelde uiteindelijk 45 minuten mee. Michel Kreek, interim-trainer van Jong Ajax, lichtte het meespelen van Brobbey toe tegenover Voetbalzone. "Johnny (Heitinga, red.) wil dat Brian meer inhoud krijgt, meer minuten maakt. Dan is Jong Ajax een hartstikke mooi podium. Dus op het moment dat die beslissing gemaakt wordt, is Brian van harte welkom bij ons. En ik denk dat hij daar 45 minuten veel energie in heeft gestoken."

Eerste Divisie
Jong Ajax
0 - 0
PEC Zwolle

Meer nieuws

Summerville weet tegenstander in finale voor promotie naar de Premier League
1
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
32
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
14
Franse media noemen niet Zirkzee, maar andere opvallende afwezige bij Oranje
9
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties