Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajacied klopt op de deur bij Koeman: 'Hij is daarin het beste voorbeeld'

Laatste update:

"Het seizoen dat Ajax heeft meegemaakt is onbetaalbaar voor jonge spelers", wordt Koeman op de persconferentie geciteerd door onder meer De Telegraaf. "Ik denk dat Donny van de Beek daarin wel het beste voorbeeld is. Hoe hij gegroeid is, hoe hij zich ontwikkeld heeft gedurende dit seizoen. Dat is mooi. Hij klopt meer op de deur dan hij voorheen deed."

Het is vooralsnog onduidelijk of Van de Beek een basisplaats krijgt in het Nederlands elftal. Koeman houdt hoe dan ook serieus rekening met de Ajacied, die volgens hem op meerdere posities uit de voeten kan. "Hij kan twee posities op midddenveld spelen. Hij kan naast de controlerende positie en op tien, waar Wijnaldum speelt. Ja, Van de Beek en Wijnaldum in één elftal kan."

Van de Beek scoorde in de eerste ontmoeting met Tottenham Hotspur, maar in de return ging het in extremis alsnog mis voor de Amsterdammers. "Ik was ook met stomheid geslagen toen de derde goal van Tottenham viel", blikt de bondscoach terug op de dramatische ontknoping in de Johan Cruijff ArenA. "Ik gunde Ajax het succes. Het is ook voor de ontwikkeling van de spelers geweldig om de finale te halen. Daar moeten we voorlopig even op wachten, denk ik. Ik steunde de Nederlandse club, de naam maakt minder uit. Net als Liverpool dit weekend. Als er een ploeg is die het verdient om te winnen..."

Na de Nations League zal de strijd om verschillende Ajax-spelers losbarsten. Van de Beek, met een doorlopend contract tot medio 2022 in Amsterdam, is in de Franse pers meermaals genoemd bij Paris Saint-Germain. Daarnaast staan de clubs in de rij voor Hakim Ziyech en Matthijs de Ligt. De Jong mag zichzelf met ingang van volgend seizoen speler van Barcelona noemen.

Verdient Donny van de Beek een basisplaats in Oranje?

Meer nieuws

Bayern München heeft eindelijk beet en betaalt miljoenen voor Vincent Kompany
6
Farioli toont goede wil en laat gezicht zien bij bekerfinale Ajax Onder 17
3
Woede en onmacht overheerst: 'Twintig jaar en nu al klaar'
5
Daley Blind onthult reden van vertrek bij Ajax: 'Dat is nog steeds pijnlijk'
9
De 19-jarige van 100 miljoen die het middenveld van Man United moet hervormen
12
VZ Kort: Juventus legt 20 miljoen neer en heeft eerste zomeraanwinst binnen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties