Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajacied met 21 Eredivisie-optredens in 2021/22 wil weg: 'Er zijn mooie opties'

Laatste update:

"Ik ben niet meer een talent of een jonge jongen die erbij hoort", vertelt Schuurs. "Het is belangrijk dat ik minuten zal maken. Het is natuurlijk ook nog niet zeker of de trainer (Ten Hag, red.) gaat, maar als dat gebeurt, is het de vraag wie zijn opvolger wordt. En hoe ziet die nieuwe trainer mij dan? Ik ben op een leeftijd gekomen dat ik wekelijks moet spelen", aldus de voormalig verdediger van Fortuna Sittard.

Schuurs geeft te kennen dat hij diverse mogelijkheden heeft. Afgelopen zondag meldde presentator Sjoerd van Ramshorst tijdens Studio Voetbal dat de rechtspoot op de scoutinglijst van onder meer Atalanta staat. "Er zijn mooie opties. Dat is fijn om te merken. Waar dat komend seizoen zal zijn, dat is nog even afwachten", meldt Schuurs, die overigens een langer verblijf bij Ajax nog niet volledig van tafel heeft geveegd. "Er komt snel duidelijkheid over."

De stopper kwam in het huidige seizoen tot 21 Eredivisie-optredens, waarin hij niet tot scoren kwam maar wel een assist verzorgde. In kwam Schuurs in de competitie tot 992 speelminuten; hij maakte achtmaal de negentig minuten vol. Ook kwam de centrumverdediger nog in actie in drie Champions League-duels: in de uitwedstrijd tegen Besiktas en in de ontmoeting in Amsterdam met Sporting Portugal als basisspeler; op bezoek bij de Portugezen als invaller.

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
0
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
5
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
13
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties