Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajacied mikt op meer speelminuten: 'Anders gedwongen voor mezelf te kiezen'

Laatste update:

Taylor speelt al ruim tien jaar bij Ajax en mag zichzelf inmiddels een kind van de club noemen. De twintigjarige middenvelder hoopt dan ook op een lange en succesvolle carrière in Amsterdam. "Ik heb elf jaar in de beste opleiding ter wereld gespeeld, vanaf het allereerste jeugdelftal, met slechts één doel: slagen bij Ajax. En ik ben iemand die zijn doelen graag haalt. Het liefst speel ik nog honderd, tweehonderd wedstrijden voor Ajax en verlaat ik de club straks voor veel geld."

Meer: ‘Kenneth Taylor maakt indruk en verschijnt op de radar bij Europese topclub’

Wel stelt Taylor een voorwaarde aan een langer verblijf bij Ajax. "Volgend seizoen wil ik beginnen zoals ik afgelopen seizoen ben geëindigd", zo is de linkspoot stellig. "Voor mijn gevoel is het gewoon tijd een jaar lang te spelen. Het liefst bij Ajax, dat mag duidelijk zijn. Maar dan moet ik wel het nodige vertrouwen krijgen van de club, anders word ik gedwongen voor mezelf te kiezen", aldus Taylor, die daarmee aangeeft niet ten koste van alles in Amsterdam te willen blijven.

De ambitieuze Ajacied gaat zijn oren en ogen goed openhouden tijdens de zomerse transferperiode. "Wat gaat Ajax doen?", vraagt Taylor zich hardop af. "Ze doen misschien een dure aankoop. Dat is ook Ajax. Je bent de beste club van Nederland, dus concurrentie is er altijd, dat is logisch. Het wordt wat dat betreft een belangrijke zomer." Taylor kwam dit seizoen in negentien officiële wedstrijden in actie voor Ajax, en was daarin goed voor twee doelpunten en vijf assists. Hij neemt met de hoeveelheid speelminuten die hij dit seizoen maakte de achttiende plek in bij Ajax.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties