Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajacied optimistisch over de toekomst: 'Deze ploeg heeft toekomst'

Laatste update:

Riechedley Bazoer, Jaïro Riedewald en Daley Sinkgraven waren in het Abe Lenstra Stadion de uitblinkers. Zij zijn alle drie nog geen twintig jaar oud. Veltman ziet wat moois ontstaan in Amsterdam: "Het mooie is dat de kern nog even wil blijven", zegt de 23-jarige verdediger tegen het ANP. "Ook onze trainer. Hij kan er iets moois van maken.''

Ajax speelt aankomende donderdag in de Europa League tegen Dnipro Dnipropetrovsk en moet dan een 1-0 achterstand zien weg te werken. "Deze wedstrijd tegen Heerenveen geeft vertrouwen", stelt Veltman. "Dnipro zal zonder aanvallende bedoelingen naar ons toe komen. Het is aan ons om de nul te houden en minimaal twee keer te scoren.''

-
Denk je dat dit Ajax een veelbelovende toekomst tegemoet gaat?

Meer nieuws

Southampton verslaat Leeds United op Wembley en keert terug naar Premier League
17
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stéphanie Frappart wordt aangevallen na finale: politie moet redding brengen
20
Antonio Conte gaat 6,5 à 7 miljoen euro netto verdienen bij nieuwe club
12
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Go Ahead Eagles
24
Tjaronn Chery verlaat Eredivisie en tekent voor twee jaar bij nieuwe club
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties