Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajacied pleit voor behoud Jong-teams: 'Ik zie dat niet als competitievervalsing'

Laatste update:

"Je speelt in hele grote stadions, voor ons doen. Als je dan uit bij NEC, De Graafschap of Go Ahead Eagles in een groot stadion speelt met vijandige supporters, is dat een hele goede ervaring voor ons", zegt Bergsma in gesprek met FOX Sports. De KNVB overweegt om in de zomer enkele veranderingen aan te brengen in de voetbalpiramide, maar de Ajacied zit daar niet echt op te wachten.

"Ik denk dat Jong-teams hier meer aan hebben en ook dat de andere ploegen er veel aan hebben om tegen Jong Ajax of Jong PSV te spelen. Daar zit gewoon heel veel kwaliteit en het is ook goed om jezelf daaraan te meten als Jupiler League-club." Jong Ajax maakte afgelopen seizoen gebruik van 46 spelers, maar Bergsma wil het niet zien als competitievervalsing.

"Nee. Ik zie dat niet als competitievervalsing. Wij hebben met een hele vaste kern gewerkt. Die hebben het uitstekend gedaan. Natuurlijk zijn er bijdrages geweest van Ajax 1, maar aan de andere kant is dat soms ook lastig, dat je steeds andere spelers hebt. Om alle Jong-teams eruit te gooien, dat lijkt me geen goed idee", besluit Bergsma.

Ben jij het eens met de analyse van Léon Bergsma?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties