Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajacied trekt conclusies na aankoop: 'Zou niet twijfelen om te vertrekken'

Laatste update:

Vlak voor zijn verhuur aan Aberdeen verlengde Gorter zijn contract bij Ajax met een jaar tot de zomer van 2026. De reden hiervoor is dat hij niet verhuurd zou mogen worden als hij zijn verbintenis niet zou openbreken. Afgelopen winter werd de van Villarreal overgekomen Rulli door Ajax gepresenteerd als nieuwe eerste doelman. "Het was niet echt een domper, maar het gaf me wel een signaal van: als er nu iets op transferbasis voorbij komt wat mij goed zou doen, zou ik niet twijfelen om te gaan", zegt Gorter tegenover Ajax Showtime.

Door de komst van Rulli wist Gorter 'hoe het er voor hem voorstond'. De kans op een doorbraak in de Johan Cruijff ArenA lijkt komend seizoen eveneens vrij klein, aangezien Ajax bezig zou zijn met een nieuwe derde keeper. "Het aparte daarvan vind ik: ik heb niets gehoord. Ik heb het ook gelezen, maar ik heb mijn contract opengebroken met het idee dat ik als ik terug ben ik kan laten zien dat ik van waarde kan zijn en Ajax liet zien dat ze vertrouwen in mij hebben in hoe ik mij ga ontwikkelen. Ik heb ook nog geen gesprek gehad met Ajax over hoe mijn perspectief is als ik terugkom, dat vind ik wel jammer."

Er is nog veel onduidelijkheid rondom de toekomst van Gorter, al maakt hij daar zelf momenteel geen heel groot probleem van. "Ik denk wel dat meerdere jongens ervaren dat het niet enorm duidelijk is allemaal", vertelt Gorter. De doelman ziet dat Ajax zoekende is sinds het verrassende vertrek van directeur voetbalzaken Marc Overmars in februari 2021. "Het was wel anders toen ik bij Ajax binnenliep natuurlijk. Het is heel onduidelijk. Voor mij is het nu belangrijk dat het hier bij Aberdeen goed gaat, dat ik goed speel, dat ik echt belangrijk ben voor het team en dat we belangrijke punten halen. Voor de zomer houd ik mijn oren open voor alles."

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
4
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
1
Pak 3x je inzet als Uitblinker Saka scoort tijdens Tottenham Hotspur-Arsenal!
0
Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
11
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties