Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajacied verbijstert Van Gangelen op het veld: 'Alsof hij gek is, zo pijnlijk!'

Laatste update:

"We hebben er natuurlijk niets of nauwelijks iets van gezien, maar hij mocht vandaag wel beginnen", zo leidt Van Gangelen de fragmenten met Grillitschs balverlies in. "Dit ziet er bijna uit alsof hij gek geworden is, of niet? Is dit een soort overdreven bewijsdrang? Dit is wel heel erg slecht. Dit was heel pijnlijk." Tafelgenoot Kenneth Perez sluit zich aan bij zijn collega. "Ik denk niet dat zijn zaakwaarnemer deze beelden opstuurt naar andere clubs. Het leek er ook wel gewoon op dat het te snel ging voor hem."

Tegelijkertijd ziet ook analyticus Karim El Ahmadi dat Grillitsch de nodige moeite had om zijn draai te vinden. "Het is natuurlijk zo dat hij al lang niet meer heeft gespeeld. Als je dan bij Ajax op de nummer 6-positie, wat een moeilijke positie is, de kans krijgt om te starten... Taylor vulde het ook al niet goed in... Maar het leek erop dat hij continu de laatste, beslissende bal wilde geven. Als je net weer begint en op 6 speelt zou ik denken: ik speel de bal even rustig naast me om in de wedstrijd te komen. Hij leed wel echt heel veel dom balverlies. Hij moet gewoon wat simpeler spelen."

"Kijk, je moet gewoon de controle houden als nummer 6", vervolgt El Ahmadi. "Bij Hoffenheim deed hij het gewoon goed, want ik heb ook weleens wedstrijden van hem in de Bundesliga gezien op die positie. Ik hoopte in hem een 6 te zien die gewoon de controle houdt en de goede kleur inspeelt. Dat is wat Ajax een beetje nodig heeft. Taylor was bijvoorbeeld iemand die te veel naar voren wilde lopen. Grillitsch is er ook niet klaar voor, dus de enige die je daar kan laten spelen is Edson Álvarez", aldus de analist.

Eredivisie
Ajax
4 - 0
Fortuna Sittard

Meer nieuws

Club die twee jaar geleden nog Oranje-international afleverde staat op omvallen
0
Boze Rashford zoekt confrontatie met schreeuwende fan: 'Laat hem met rust!'
0
Boy Waterman verraadt onbedoeld het schuilaccount van Noa Lang op Instagram
0
Droomoverstap voor Weghorst komt dichterbij: 'Wout kan voor afkoopsom weg'
4
Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
20
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties