Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajacied verkent Antwerpen; Jackie Groenen laat zich van andere kant zien

Laatste update:

Quincy Promes was deze week met Ajax succesvol in de voorronde van de Champions League. De aanvaller trok daarna naar België, waar hij Antwerpen verkende.

Dit bericht bekijken op Instagram

Exploring ! #BikeLife ??

Een bericht gedeeld door Quincy Promes (@qpromes) op

Jackie Groenen is na het succesvolle WK van deze zomer neergestreken bij haar nieuwe club Manchester United. De middenvelder laat zien over meer dan alleen voetbaltalent te beschikken.

Dit bericht bekijken op Instagram

Manchester life it is ?? #wideangleview #huaweip30pro #rewritetherules

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14) op

Matthijs de Ligt heeft zich in korte tijd populair gemaakt bij de fans van Juventus. De verdediger bleef woensdag op de bank bij de traditionele oefenwedstrijd van Juventus tegen Juventus Onder-19 in het Turijnse dorpje Villar Perosa.

Dit bericht bekijken op Instagram

Great atmosphere at Villar Perosa! Thank you for all the support! ??? Grazie tifosi! @juventus #finoallafine

Een bericht gedeeld door Matthijs de Ligt (@mdeligt_) op

Andrea Pirlo stopte in 2017 met voetbal, maar de Italiaan lijkt zich niet te vervelen. Pirlo genoot deze week met zijn zoontje van een heuse schuimparty.

Dit bericht bekijken op Instagram

Schiuma party ??

Een bericht gedeeld door Andrea Pirlo Official (@andreapirlo21) op

Frank de Boer heeft zijn eerste prijs bij Atlanta United binnen. De ex-trainer van Ajax won met zijn ploeg de Campeones Cup, een wedstrijd tussen de regerend landskampioen van de Verenigde Staten en de algehele landskampioen van Mexico.

Dit bericht bekijken op Instagram

Very happy and proud of this first International Cup for @atlutd and our amazing fans #campeonescup ??????

Een bericht gedeeld door Frank de Boer (@fdeboerofficial) op

John Terry heeft moeite om in vorm te blijven, nu hij gestopt is met voetbal. De assistent-manager van Aston Villa trainde deze week met personal trainer Sarah Lindsay.

Dit bericht bekijken op Instagram

Gym session with @roarfitnessgirl ???? I need to start training and eating better than I currently am at the moment. No more ?? or ?? ??

Een bericht gedeeld door John Terry (@johnterry.26) op

Gary Lineker werd deze week bezocht door de 104-jarige William Earl, die in de Tweede Wereldoorlog het Britse leger diende.

Dit bericht bekijken op Instagram

Just met William Earl, who, like my grandfather, was in Italy in the RAMC in the 2nd World War. He's 104 years old and flew here especially to chat with me. He's an incredible man with a remarkable memory and it was inspiring and humbling to meet him....even though he was a goalkeeper and supports @arsenal.

Een bericht gedeeld door Gary Lineker (@garylineker) op

Evgeniy Levchenko ging op bezoek bij Vitesse. De oud-voetballer trof daar trainer Leonid Slutsky, met wie hij in het Russisch kon communiceren.

Dit bericht bekijken op Instagram

?????? ?????? ? ???? ??????? ????? ??????? ??????? ????? ?????? ? ??????? ????? ????! ?????????? ??????????, ?????????? ??????? ? ??????? ??????. ??????? ?? ??????? @leonid.slutsky ???? ???????- ???? ??????????? ????????? Een van de leukste trainers van de Eredivisie! Bovendien hij is ook geweldig als mens???? Nu nog een challenge "Nederlands leren"????????

Een bericht gedeeld door Evgeniy Levchenko (@elevchenko) op

De Beckhams zijn op zomervakantie in Florence. David Beckham vermaakt zich met zijn zoontjes Romeo (16) en Cruz (14) (scroll naar rechts!).

Dit bericht bekijken op Instagram

The Boys in Florence ???? @romeobeckham @cruzbeckham @acmilan

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham) op

Meer nieuws

Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
3
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
6
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
16
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties