Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajacied verrast door basisplaats: 'Ik wist dat de trainer iets van plan was'

Laatste update:

Wöber zegt dat hij zijn basisplaats een beetje zag aankomen, maar was desondanks verbaasd toen hij het goede nieuws hoorde. "Een beetje wel, maar twee dagen eerder, op zondag, kwam de trainer naar me toe. 'Hoe gaat het met je?', vroeg hij. Ik was ziek en kon daardoor niet spelen tegen Fortuna Sittard. Een koutje gevat, denk ik. Warm, koud, zweten, alles. Ik wist zondag nog niet of ik met de ploeg naar Duitsland kon afreizen, maar gelukkig herstelde ik snel. Daar heb ik ook alles voor gedaan. Ik wist dus dat de trainer iets van plan was, ik moest alleen wel fit zijn."

Wöber maakte een goede indruk tegen Bayern München en verscheen ook afgelopen zondag tegen AZ (5-0) weer aan de aftrap. "Ik stond in de basis bij de return tegen Dynamo Kiev en speelde toen twee maanden amper, dus je hebt dan geen ritme. Niks. Dan ben je niet op en top fit", vervolgt de Oostenrijks international. "Het is onmogelijk om je ritme te behouden zonder te spelen. Voor basisspelers is zoiets simpeler. Ik train hard, maar je kunt het gewoon niet vergelijken. Ik heb tegen Bayern ervaren dat ik toch vrij fit ben, alleen raakte ik na tachtig minuten toch wel wat vermoeid en voelde ik stijfheid opkomen."

Waar Wöber tegen Bayern en AZ vanaf de aftrap begon, zat hij in de verloren topper tegen PSV (3-0) op de bank. Ten Hag koos in Eindhoven voor een centrum van Frenkie de Jong en Daley Blind. Matthijs de Ligt was dat duel wegens een blessure niet inzetbaar. "De basisploeg deed het goed tegen AEK Athene en dan is het logisch op die weg verder te gaan. Ook tegen PSV, ja. PSV is misschien beter, maar AEK is ook niet slecht. AEK speelt Champions League en won bijna van Benfica, terwijl het goed werkte met Frenkie de Jong achterin", aldus Wöber."

-

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
5
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
4
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
9
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties