Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajacied wil 'in ritme komen': 'Dat is het enige wat ik kan doen'

Laatste update:

"I am working my ass off. Dat is het enige wat ik kan doen. Vooral het verbeteren in verdedigend opzicht is moeilijk als je weinig speelt", aldus de 21-jarige Deen in een interview met Ajax Life. Hij voegt eraan toe dat hij 'in een bepaald ritme' hoopt te komen.

"Ik wil leren wat Matthijs de Ligt doet. Hoe Hakim Ziyech de bal wil hebben en dat geldt ook voor de andere spelers. We trainen daar wel op, maar een training is geen wedstrijd. Dat kost me dus wat meer tijd", aldus de jeugdinternational.

Ajax nam Kristensen een klein jaar geleden voor naar verluidt vijfenhalf miljoen euro over van FC Midtjylland. Hij tekende een contract tot de zomer van 2022 en concurreert in de Johan Cruijff ArenA met onder anderen Mazraoui, Joël Veltman en Luis Orejuela.

-
Denk jij dat Rasmus Kristensen volgend seizoen nog voor Ajax speelt?

Meer nieuws

PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
4
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
26
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
19
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor tegenstander
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties