Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajacieden melden zich bij Oranje; Klaassen ontbreekt door blessure

Laatste update:

Na de verloren finale kregen de internationals van Ajax een paar dagen rust, waarna zij zich zondagavond meldden in Portugal. Matthijs de Ligt, Nick Viergever, Kenny Tete en Joël Veltman sloten aan bij de selectie van interim-bondscoach Fred Grim, zo meldde OnsOranje. Ook Tottenham Hotspur-spits Vincent Janssen meldt zich zondagavond in Portugal.

Naar verwachting meldt Klaassen zich donderdag bij Oranje, al is dat nog niet helemaal zeker. Het is vooralsnog onduidelijk wat er precies aan de hand is met zijn knie en of hij deze interlandperiode nog in actie kan komen, of dat zijn seizoen erop zit.

-
Hoe eindigt Marokko - Nederland?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Eerste huldiging in Philips Stadion, Stadhuisplein vol
2
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
6
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
9
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties