Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajacieden nog even in spanning: 'We waren al met elkaar aan het geinen'

Laatste update:

Scheidsrechter Allard Lindhout gaf zaterdag na afloop aan de KNVB door dat Huntelaar de doelpuntenmaker is. Een en ander kan echter nog worden veranderd. "Daar gaat de KNVB over, want ik heb het doelpunt aan Huntelaar gegeven", aldus Lindhout in gesprek met Ajax Life. "Maar als partijen als Opta Tadic zeggen en de KNVB dat ook vindt, wordt het veranderd naar Tadic."

De KNVB maakt zondag of maandag wereldkundig wie definitief het doelpunt op zijn naam krijgt. "Geen probleem, ik neem het doelpunt wanneer het komt", reageert Tadic met een kwinkslag. "Ik voelde ook echt iets. De bal raakte mij hard." Tadic raakte de bal met zijn rug, waarna de bal achter Heerenveen-doelman Warner Hahn in het doel verdween. De bezoekers kwamen via Jens Odgaard op gelijke hoogte, maar Ajax boekte uiteindelijk een regelmatige 4-1 zege.

Tadic kijkt nog even terug op de openingstreffer van Ajax. "Huntelaar zei dat ik omlaag moest, dus ging ik omlaag", aldus de aanvoerder van de regerend landskampioen, die er met zijn ploeggenoot al grappen over maakte. "We waren al met elkaar aan het geinen. 'Dit was jouw mooiste assist ooit en mijn grappigste doelpunt ooit', zei ik tegen Klaas-Jan. Maar het blijft het belangrijkste om onze wedstrijden te winnen. Het is altijd leuk om te scoren of een assist te geven, maar dan wel bovenop een overwinning."

-
Wie moet het eerste doelpunt van Ajax op zijn naam krijgen?

Meer nieuws

'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
1
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
3
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
28
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
10
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
21
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties