Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajacieden reageren lachend op 2-2 in Emmen: 'Het kan een motivatie zijn'

Laatste update:

Direct na het laatste fluitsignaal in Emmen ging een video van FOX Sports viraal vanuit Amsterdam, waarin de supporters feestvierden, Daley Blind het nieuws niet leek te kunnen geloven en Klaas-Jan Huntelaar samen met David Neres moest lachen. Trainer Erik ten Hag werd door de betaalzender gevraagd naar de remise van de titelconcurrent. "Het kan een extra motivatie zijn voor zo meteen, maar we moeten vooral naar onszelf kijken", benadrukte hij.

Meer: Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam

Ten Hag stipte aan dat zulke uitslagen maar weinig voorkomen in de Eredivisie. "We kunnen ons niets veroorloven. Wij moeten ons werk doen, daar hebben we ons goed op voorbereid en dat moeten we nu afmaken. We moeten in het ritme en in de flow komen waar we in zaten." De oefenmeester zag André Onana op het laatste moment uitvallen; Kostas Lamprou is zijn vervanger. Bovendien speelt Daley Sinkgraven op de plek van de geblesseerde Nicolás Tagliafico.

Luuk de Jong, die tegen Emmen de score opende, is diep teleurgesteld over het gelijkspel. "Als je op een 0-2 voorsprong komt, dan moet het klaar zijn. Na de 1-2 wisten we dat zij opportunistisch zouden gaan spelen, dat ze de lange bal zouden hanteren", vertelt de spits van PSV. "Zij hoopten dat-ie nog één keer goed zou vallen, en dat gebeurde ook. Als je dit niet over de streep trekt, verdien je het ook niet te winnen. Dit moeten we onszelf aanrekenen."

-
Wint Ajax zondagmiddag van sc Heerenveen?

Meer nieuws

VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Liveblog huldiging PSV: Platte kar staat al klaar bij het Philips Stadion
2
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
11
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties