Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajacieden reageren massaal op tweet van Eintracht Frankfurt

Laatste update:

Eintracht Frankfurt doet via Twitter verslag van de persconferentie. Een van de tweets leidt tot veel reacties en hilariteit in Amsterdam. "Deze tegenstander is toch even iets anders dan PSV. In Nederland is Ajax de maatstaf voor alle clubs", wordt Hütter geciteerd door het clubkanaal. "Ik verwacht wel wat vermoeidheid bij mijn ploeg. Dat hoort bij de voorbereiding en daar krijgen alle clubs mee te maken."

Fans van Ajax vermaken zich wel met de tweet. "Is wel zo", "zo is het", "geen woord van gelogen" en "een man met verstand van voetbal" zijn een aantal van de reacties op Twitter. Tegen PSV maakte Eintracht een goede indruk en de ploeg won die wedstrijd door doelpunten van Daichi Kamada en Martin Hinteregger. Namens PSV kwam Cody Gakpo tot scoren. Het duel met Ajax vindt zaterdag plaats in de Johan Cruijff ArenA, waar maximaal zesduizend supporters aanwezig mogen zijn.

Eintracht, met Jetro Willems en Bas Dost in de gelederen, speelde in de voorbereiding op het nieuwe seizoen vooralsnog alleen tegen PSV. Op 1 augustus trad de ploeg aan tegen AS Monaco (1-1), maar die wedstrijd gold als voorbereiding op de achtste finale van de Europa League tegen FC Basel. Die wedstrijd werd met 1-0 verloren. Afgelopen seizoen eindigde Eintracht als negende in de Bundesliga, waardoor het komend seizoen niet uitkomt in Europees verband.

Meer nieuws

Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
6
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
14
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
31
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties