Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-aankoop imponeert De Mos: 'Het is de mayonaise die pakt'

Laatste update:

"Hij zorgt voor een bepaalde creativiteit die Ajax lange tijd niet gehad heeft", stelt de analist enkele uren voor de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax. "Hij maakt de andere spelers ook beter. Ze hebben allemaal een goede klik met hem. Hoe dat komt weet ik niet, maar in België zeggen ze: 'Dat is de mayonaise die pakt'. Hij bindt alles aan elkaar, hij is echt het schakeltje dat Ajax nodig had."

Ziyech onttrekt zich volgens De Mos aan 'het starre systeem' dat Ajax hanteerde onder leiding van Frank de Boer. Niet alleen dankzij Ziyech, maar ook dankzij jeugdspelers als Donny van de Beek en Matthijs de Ligt ziet de Amsterdamse toekomst er rooskleurig uit. "Van de Beek is een zeer goede vervanger van Davy Klaassen. Hij is in potentie misschien wel een betere speler. De Ligt is zeldzaam. Hij moet volgend jaar naast Davinson Sanchez staan. Dan ben je onklopbaar."

-
Ben je net zo optimistisch over de toekomst van Ajax als Aad de Mos?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
0
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
1
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
14
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties