Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-aankoop overtuigd door bekenden: 'Zoiets nog nooit live meegemaakt'

Laatste update:

"Het stadion is geweldig. Je ziet hoe groot en majestueus het is. Ik ben heel blij dat ik hier ben. Ik kan niet wachten om hier in dit geweldige stadion te spelen voor deze fantastische fans. Het is een grote club en een grote kans. Het is een droom die uitkomt. Ik ben bij Ajax-Feyenoord geweest en heb met Kasper Dolberg gesproken na afloop. Hij is een vriend van me. Hij had alleen maar goede woorden over Ajax."

Meer: Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart

"De sfeer was fantastisch, zoiets heb ik nog nooit live meegemaakt", vervolgt Kristensen over de sfeer tijdens De Klassieker. "Ik vond het geweldig, ook door de overwinning." De jongeling speelde in zijn thuisland samen met Rafael van der Vaart, maar heeft nog niet met de Nederlander gesproken over zijn overgang. "Het ging heel snel allemaal. Maar ik heb met Rafael van der Vaart veel over zijn carrière gesproken en hij zei altijd dat Ajax goed was."

Overmars, directeur spelerszaken, is blij met de nieuwe aanwinst: "Deze was al langer bekend bij ons. Zeker een Deense speler is eenvoudiger in beeld. Het is goed dat hij nu al in huis is bij Ajax. Iedereen is blij dat het nu gelukt is en niet van de zomer. Hij is een fysiek sterke speler met veel power. Laten we hopen dat hij dat ook bij Ajax kan brengen. Het is de bedoeling dat hij gelijk bij het eerste aansluit. Concurrentie is altijd goed."

Een goede aankoop van Ajax?

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
13
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
15
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
24
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties