Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-aankoop snapt discussie niet: 'Ik voel me goed op beide posities'

Laatste update:

"Ik vecht altijd voor de positie waar de trainer me graag ziet spelen en zal altijd doen wat ik kan om daar de beste te zijn", verklaart Álvarez na de 5-0 overwinning van Ajax op Fortuna Sittard tegenover Veronica Inside. "Waar ik mij het meeste op mijn gemak voel? Ik heb eerder al gezegd dat mijn loopbaan als centrale verdediger begon, maar ik ben daarna steeds meer op het middenveld gaan spelen. Ik voel me goed op beide posities en doe mijn best op de plek waar de trainer mij neerzet."

Erik ten Hag: 'In de speelwijze hebben we een stap voorwaarts gemaakt bij Ajax'

Álvarez is ervan overtuigd dat hij van toegevoegde waarde kan zijn op het middenveld van de Amsterdamse club. "Ik denk dat ik op het middenveld veel druk kan uitoefenen op de tegenpartij, maar ook in verdedigend opzicht dingen kan bijdragen", aldus de 21-jarige international van Mexico, die door Ajax in de afgelopen transferperiode voor circa vijftien miljoen euro werd overgenomen van Club América.

Álvarez is tevreden over de samenwerking met collega-middenvelder Lisandro Martínez. "De samenwerking is heel fijn, we begrijpen elkaar heel goed", beaamt de Mexicaan in Nederlandse dienst. "Het is makkelijk communiceren omdat we allebei Spaans spreken. Ik voel me erg op mijn gemak bij hem en die communicatie is heel belangrijk." Martínez zag het duel van Ajax met Fortuna van woensdagavond overigens vanaf de reservebank, omdat de weer fitte Donny van de Beek een basisplaats kreeg van Ten Hag.

-
In welke linie komt Edson Álvarez het beste tot zijn recht?

Meer nieuws

Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties