Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-aanwinst begint bij beloften: 'Maar natuurlijk heeft hij veel potentie'

Laatste update:

De rechterhand van hoofdcoach Frank de Boer sluit echter niet uit dat de achttienjarige Lobotka gedurende het seizoen alsnog overstapt naar de hoofdmacht. Wat hij tot nog toe van de jongeling zag, beviel hem ten zeerste. "Wat bij hem meteen opvalt is dat hij erg goed aan de bal is. Hij verliest hem bijna nooit, speelt hem altijd naar de goede kleur", legt Bergkamp uit.

Jong Ajax speelt komend seizoen in de Jupiler League en heeft, zo zegt Bergkamp, daarom een grote selectie nodig. "Door de regels is het moeilijk om in een weekend bij beide elftallen te spelen. Daarom zullen we Lobotka vooral nodig hebben bij Jong Ajax. En natuurlijk heeft deze speler veel potentie, dus we zien wel hoe het in de rest van het seizoen gaat lopen."

Meer nieuws

Felix Kroos maakt volgende EK-ganger Duitsland bekend; Toni grapt over nieuws
1
Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
26
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ontevreden NAC Breda-supporters dienen motie van wantrouwen in bij bestuur
4
VZ Kort: Martin van Geel vindt nieuwe klus in Nederland na vertrek bij Willem II
77
'Frimpong neigt naar vertrek bij Leverkusen, maar topclubs moeten haast maken'
18

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties