Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax-aanwinst Giovanni is vergelijkbaar met voormalig Ballon d'Or-winnaar'

Laatste update:

"Hij is een type speler dat wij hier een meia-atacante noemen. Dat is een aanvallende middenvelder zoals bijvoorbeeld Kaká die positie invulde", zo verwijst Freitas naar de oud-nummer tien van onder meer AC Milan, die in 2007 bekroond werd met de Ballon d'Or, de prijs voor de beste voetballer ter wereld. "Giovanni is in zijn speelstijl ook vergelijkbaar met Kaká. Dat is een speler die meer houdt van doelpunten maken dan kansen creëren en zo speelt hij ook."

Giovanni zal aanvankelijk aansluiten bij Jong Ajax, maar Freitas verwacht dat de Zuid-Amerikaan snel op zal klimmen naar het eerste elftal van trainer Erik ten Hag. "Ik denk zeker dat hij kan doorbreken in Ajax 1", aldus de journalist. "Hij heeft absoluut de kwaliteiten om een grote speler te worden in het eerste, maar het blijft altijd afwachten hoe hij zich aan zijn nieuwe omgeving aanpast."

Freitas trekt de vergelijking tussen Giovanni en Antony, de andere Braziliaanse aanwinst van Ajax. Volgens de scribent zal eerstgenoemde het makkelijker krijgen in de Nederlandse hoofdstad. "Hij is natuurlijk nog erg jong, maar het helpt wel mee dat er, in tegenstelling tot bij Antony, weinig druk op zijn schouders ligt, want Giovanni zal aanpassingstijd nodig hebben", doelt Freitas op het prijskaartje van minimaal 15,75 miljoen euro dat aan Antony hangt. Giovanni daarentegen komt over van Santos voor een opleidingsvergoeding, naar verluidt 500.000 euro.

Meer nieuws

Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
11
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
34
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
15
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties