Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-aanwinst imponeert: 'Hierdoor plukken ze hem hier weg'

Laatste update:

De aanwinst van Ajax werd door het Belgische medium uitgeroepen tot Man van de Wedstrijd. "Zonder enige twijfel. Dankzij een perfect geplaatste strafschop en een fenomenale vrije trap trapte hij de Brugse titeldroom aan diggelen. De Roemeen zal niet misstaan in de kern van Ajax", zo luidt het rapport van de middenvelder uit Roemenië, die in Amsterdam een vijfjarig contract heeft ondertekend.

Marin kreeg na afloop ook lof toegezwaaid van ploeggenoot Obbi Oulare. "Chapeau voor de ploeg en vooral voor Razvan Marin. Het was een gekke wedstrijd en het is dit soort prestaties dat er voor zorgt dat een club als Ajax hem hier komt wegplukken", deelde de voormalig aanvaller van Willem II complimenten uit aan de bij Standard Luik vertrekkende middenvelder.

Het nieuws over de aangaande overstap naar Ajax heeft Marin vleugels gegeven. Hij was sinds de start van de play-offs verantwoordelijk voor vijf doelpunten van de Luikse formatie. Daarnaast werden er drie assists genoteerd. Mede hierdoor bezet Standard Luik momenteel de derde plaats in de kampioensonde van de Jupiler Pro League en heeft het uitzicht op een toegangsbewijs voor de Europa League.

Is Razvan Marin een aanwinst voor Ajax?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
9
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
54
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties