Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax aast nog steeds op komst van zestienjarige spits van Arsenal'

Laatste update:

De jonge aanvaller heeft nog een jeugdcontract bij Arsenal en wegens zijn leeftijd kan hij pas op 29 november, zijn verjaardag, een profcontract tekenen. The Gunners hopen dat Obi-Martin dat later dit jaar zal doen, maar weten ook dat er voldoende kapers op de kust liggen.

Obi-Martin wist in november 2023 te imponeren in het shirt van Arsenal Onder 16, toen hij tien keer trefzeker was tijdens een 3-14 overwinning op de leeftijdsgenoten van Liverpool.

De Deense spits kan volgens de Engelse berichtgeving rekenen op interesse van Ajax, Bayern München, Borussia Dortmund en FC Kopenhagen.

Obi-Martin groeide het afgelopen seizoen uit tot een ware doelpuntenmachine. Namens Arsenal Onder 18 wist hij het net maar liefst 32 keer te vinden. Bayern heeft hem naar verluidt al een 'lucratief voorstel' voorgeschoteld.

Omdat Obi-Martin Deens is, wordt hij niet tegengehouden door de Brexit-regels. De verwachting is dat de spits later deze maand een beslissing over zijn toekomst neemt.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
39
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
51
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
49

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties