Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-afdanker Antonia: 'Trots dat ik er bij mag zijn tegen mijn oude club'

Laatste update:

In het tweede elftal was Antonia, die werd opgeleid bij Ajax, al goed voor vier doelpunten en acht assists. Zijn uitverkiezing voor de wedstrijd van zondag tegen Ajax bevestigt dat Van den Brom het in de jongeling ziet zitten. "Hij is snel en heeft voetbalgogme", legt de oefenmeester uit op de website van Sport Promotion. "Je ziet dat Jarchinio op dit moment met zelfvertrouwen voetbalt. Dat willen we als ADO ook uitstralen."

Antonia reikte in zijn Amsterdamse jaren tot het tweede elftal, maar werd nooit bij de hoofdmacht gehaald. Nu zit hij voor het tweede seizoen bij ADO. "Ik voel me hier thuis. Het was niet meer dan logisch dat ik voor mijn kansen moest vechten in het tweede elftal", zegt Antonia, terugkijkend op zijn vorige werkgever. "Maar er is me altijd voorgehouden dat de stap naar het eerste tot de mogelijkheden zou behoren. Ik moest het zelf laten zien. Dat sprak me wel aan. Ik vecht er keihard voor en ben trots dat ik er morgen bij mag zijn tegen mijn oude club. Nee, wrok koester ik niet. Zo werkt het in het voetbal."

-

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties