Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax alleen aan kop na remise matig PSV in Kerkrade

Laatste update:

Het puntenverlies van PSV was niet onterecht te noemen. De Eindhovenaren speelden een matige wedstrijd tegen een fel Roda JC, dat in bepaalde fases van de wedstrijd de betere ploeg was, maar ook geen doorbraak wist te forceren. De thuisploeg kreeg wel de grootste kans van de wedstrijd: in de zevende minuut raakte Willem Janssen al de lat boven Andreas Isaksson. In het restant kon het duel alle kanten op, maar scoren bleek een te lastige opgave voor beide ploegen. De wedstrijd eindigde daardoor in de gehate brilstand.

PSV begon nog wel overtuigend aan het duel in Kerkrade. Na een goede pass van Wilfred Bouma kreeg Marcus Berg al in de derde minuut een erg grote kans, maar het lobje dat in de gedachten van de Zweed zat mislukte compleet. Aan de overkant deed Janssen het beter, door in de zevende minuut op de lat te schieten. Dit bleek de grootste kans van wedstrijd te zijn: beide ploegen kregen nog wel wat mogelijkheden, maar zo dichtbij als Janssen kwamen PSV en Roda niet meer. Een vrije trap van Ibrahim Afellay werd goed gepakt door Przemyslaw Tyton, die zich even later ook niet liet passeren door Berg.

De bezoekers hadden weliswaar de meeste mogelijkheden, maar speelden toch niet goed genoeg om het Roda echt lastig te maken. De thuisploeg had de zaakjes goed op orde en hield eenvoudig stand, waarbij het loerde op ruimte voor een tegenaanval. Kort na rust resulteerde dit in een grote kans voor opnieuw Janssen, maar de middenvelder (die overweegt om zijn contract bij Roda te verlengen) stuitte op Isaksson. De keeper zag Afellay aan de overkant een mogelijkheid krijgen, maar ook hij scoorde niet.

De wedstrijd golfde op en neer, met mogelijkheden voor zowel Roda als voor PSV. Echt aantrekkelijk was het duel desondanks niet: PSV wilde wel beter voetbal op de mat brengen, maar vond in Roda een vervelende tegenstander. De thuisploeg realiseerde zich dat er wellicht wel meer haalbaar was dan een punt tegen de titelkandidaat en ging op zoek naar meer, maar aan de overkant kreeg PSV de beste kans. De poging van Ottman Bakkal had echter meer weg van een voorzet, waardoor de wedstrijd eindigde zoals hij begon.

-

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
10
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
41
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
26
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties