Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax baart opzien met passage op clubsite: 'Ongegeneerd dit, ga je schamen!'

Laatste update:

"Na de uitwedstrijden tegen Bodø/Glimt (1-2) en AZ (2-0) spelen de Amsterdammers zondag weer in hun vertrouwde Johan Cruijff ArenA. In aanloop naar de competitiewedstrijd tegen de Domstedelingen stond er een pittige trainingsweek op het programma", stond op de clubsite vermeld.

De passage over de pittige trainingsweek is opvallend te noemen, aangezien vrijdagochtend naar buiten kwam dat trainer John van 't Schip zijn selectie na de nederlaag tegen AZ (2-0) van vorige week zondag aanvankelijk drie vrije dagen had gegeven.

De spelers hoefden maandag en dinsdag niet te trainen. Ook afgelopen vrijdag kreeg de selectie van Ajax eigenlijk vrijaf vanwege het drukke programma dat voor de boeg staat.

Een deel van de selectie zou zich hebben beklaagd over het gegeven dat er te weinig groepstrainingen zijn. Dertien spelers van Ajax besloten daarom vrijdag op eigen initiatief wel te gaan trainen. Samen met Van 't Schip en zijn assistent-trainers Michael Valkanis, Hedwiges Maduro en Said Bakkati zijn zij toch het veld opgegaan.

Veel supporters van Ajax vinden het vreemd dat de club op zijn eigen site schrijft dat de selectie een 'pittige trainingsweek' achter de rug heeft. "Ongegeneerd dit. Clubmedia zijn de duivel. Ga je schamen Ajax", schrijft een fan op X. Iemand anders reageert: "Is dit nou Amsterdamse humor?"

Ajax heeft naar aanleiding van de hevige kritiek op sociale media besloten om de passage uit het artikel te verwijderen.

Meer nieuws

'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
1
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
12
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
3
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties