Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax bakte er niets van tegen Celtic en is niet goed genoeg'

Laatste update:

Van Hanegem zegt dat Ajax jaren van de daken schreeuwde dat winnen in de jeugdopleiding niet belangrijk was: het ging om de ontwikkeling van de spelers. De Boer zei na de verloren wedstrijd op Celtic Park ook aanknopingspunten te zien en voldoende tevreden te zijn over de kansen die Ajax creëerde tegen de Schotten. Volgens Van Hanegem is die mentaliteit niet juist en zijn de Ajacieden nu veel te snel tevreden.

"Ajax bakte er tot in de laatste fase van de wedstrijd eigenlijk niets van, op een paar kansjes na. De spelers zijn niet goed genoeg. Dat heeft niets met hun leeftijd te maken, maar met het niveau waarop ze staan. Je moet vanaf je zestiende alles willen winnen wat er te winnen valt", zegt De Kromme in de ochtendkrant. Van Halst zegt de filosofie van Ajax goed te vinden en geeft aan dat de club op financieel gebied toch niet meer kan wedijveren met de grote buitenlandse clubs.

Beenhakker, die in het verleden verschillende functies bekleedde in Amsterdam, zegt dat talentvolle spelers rond hun 21e weg zijn bij de club. Zij kijken goed om zich heen, waar ze succesvoller kunnen worden dan bij Ajax. "De volwassen versie van Sneijder, Van der Vaart en Ibrahimovic hebben we nooit in de Eredivisie kunnen aanschouwen", legt Beenhakker uit.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties