Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax beëindigde dienstverband van clubarts De Winter dit jaar

Laatste update:

Ajax liet in juni weten dat De Winter niet op non-actief was gesteld, maar vrijaf had gekregen. Hij ging daarom niet mee naar het trainingskamp in het Duitse Klosterpforte. Maikel van Wijk ging toen als clubarts mee. Tijdens de AVA in de Johan Cruijff ArenA vroeg een aanwezige in de zaal naar De Winter en liet Van der Sar weten dat het dienstverband van de medicus in goed overleg is beëindigd.

Toen Ajax de aansprakelijkheid erkende, trok Van der Sar de pijnlijke conclusie dat er fouten zijn gemaakt bij de behandeling van Nouri, nadat hij ineenstortte tijdens een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen in het Oostenrijkse Hippau. "De cardiologen vonden het niet aannemelijk dat na het ineenzakken van Abdelhak daadwerkelijk nog enige tijd sprake was van een effectieve bloedcirculatie. Als de defibrillator wel was ingezet was dit gebleken en had men toen al met de reanimatie kunnen beginnen", zei Van der Sar. "Als dat gedaan was, was Abdelhak er mogelijk beter uitgekomen."

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met flink verlies'
0
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
1
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
14
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties