Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax beëindigt én start huurperiode voor aankoop van ruim acht miljoen'

Laatste update:

In het voorbije halfjaar speelde Bandé dertien wedstrijden voor FC Thun. Met twee assists kon de aanvaller niet voorkomen dat de club via een play-off tegen FC Vaduz degradeerde uit de Zwitserse Super League. In principe zou Bandé daardoor een seizoen op het tweede niveau in Zwitserland in het vooruitzicht hebben, maar Göztepe biedt hem nu een ontsnappingsmogelijkheid. De nummer elf van het afgelopen Süper Lig-seizoen heeft volgens de berichten uit Turkije zelfs al een akkoord bereikt over de huur van Bandé.

Ajax nam Bandé in de zomer van 2018 voor ruim acht miljoen euro over van KV Mechelen, maar door een zware blessure werd het dienstverband van Bandé bij Ajax voorlopig geen doorslaand succes. De aanvaller uit Burkina Faso liep kort na zijn komst in een oefenduel met Anderlecht een gebroken kuitbeen en een gescheurde enkelband op, die hem het gehele vorige seizoen aan de kant hield. Bandé maakte eind oktober 2019 pas zijn rentree, toen hij bij Jong Ajax als invaller binnen de lijnen kwam in het met 4-0 gewonnen duel met Jong FC Urecht.

Ajax raakte overtuigd van Bandé na zijn eerste seizoen in dienst van KV Mechelen, dat hem weghaalde bij het Burkinese Salitas. Namens de Belgische club was de aanvaller goed voor 12 doelpunten en 2 assists in 27 officiële wedstrijden. Het contract van Bandé bij Ajax loopt voorlopig nog tot medio 2023. Het is voorlopig niet duidelijk of Göztepe een optie tot koop in de huurovereenkomst heeft weten op te nemen.

Zie jij Hassane Bandé nog doorbreken bij Ajax?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
6
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
67
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties