Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax bereikt kwartfinale na dubbelslag Sierhuis; PSV uitgeschakeld

Laatste update:

Ajax - Dynamo Kiev 3-0
Kaj Sierhuis was de man van de avond, want de aanvaller scoorde twee keer en maakte daarmee alweer zijn 21e en 22e treffer voor de jeugdploeg. De achttienjarige spits opende na elf minuten de score door na een mooie aanval en een voorzet van Anderson Lopez binnen te tikken. Na een uur werd de marge verdubbeld: Dani de Wit scoorde met het hoofd na een uitstekende voorzet van Justin Kluivert. Drie minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd bepaalde Sierhuis de eindstand op 3-0 op De Toekomst. Dynamo loerde voornamelijk op de counter, maar werd amper gevaarlijk.

PSV - Benfica 1-1 (Benfica w.n.s.)
Voor het oog van zon 4300 supporters speelde PSV een heel behoorlijke eerste helft in het Philips Stadion, maar grote kansen waren schaars. Een minuut voor rust was het wel opeens raak, want Joël Piroe scoorde na voorbereidend werk van Armando Obispo. PSV slaagde er echter niet in om die voorsprong vast te houden en zag Benfica twee minuten na de verplichte onderbreking langszij komen via João Félix Sequeira. Er was uiteindelijk een strafschoppenserie nodig om een winnaar aan te wijzen en doordat PSV daarin twee keer vanaf elf meter miste, ging Benfica er met de zege vandoor.

Denk jij dat Ajax de UEFA Youth League wint?

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
4
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
78
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
19
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties