Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax bereikt tegen Sparta Rotterdam nieuw dieptepunt met negatief clubrecord

Laatste update:

Via doelpunten van invallers Steven Bergwijn, die na maanden afwezigheid terugkeerde van een spierblessure, en Chuba Akpom kwam er uiteindelijk een 2-2 eindstand op het scorebord, maar het record was al uit de boeken geschoten.

Met 72 tegengoals in het huidige seizoen wordt het negatieve record uit 1958/59 aangescherpt. In die voetbaljaargang speelde de club overigens wel slechts 39 wedstrijden. In 1960/1961 kreeg Ajax 70 doelpunten tegen.

Ajax kreeg in de huidige voetbaljaargang al 47 treffers tegen in de Eredivisie, terwijl de Amsterdammers in de Europese competities 22 goals incasseerden. In de TOTO KNVB Beker kreeg de ploeg 3 treffers om de oren.

Het komt zelden voor dat Ajax meer dan 45 goals tegen krijgt in de competitie. Het laatste Eredivisie-seizoen waarin de Amsterdammers door de grens van 45 doelpunten brak was 1999/00, toen er 51 keer gevist moest worden.

De kans is groot de het doelpuntenrecord nog verder wordt aangescherpt in de komende weken. De Amsterdammers wachten namelijk nog enkele zware duels, negen in totaal.

Het team van trainer John van 't Schip treedt op 7 april aan in De Kuip tegen Feyenoord treft een week FC Twente in de Johan Cruijff ArenA.

Meer nieuws

Maurice Steijn omhelst Van Nistelrooij na heerlijke goal van zoon Sem
2
Bas Nijhuis wordt tijdens duel toegezongen en moet hard lachen om het lied
1
Sankt Pauli keert na dertien jaar afwezigheid terug naar de Bundesliga
2
Steven Bergwijn voltooit razendsnelle hattrick voor Ajax met prachtige solo
19
Ruud van Nistelrooy aandachtig toeschouwer bij Eredivisie-wedstrijd
3
Mourinho weer aan het werk? 'Portugees heeft zijn salariseisen kenbaar gemaakt'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties