Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax betaalt maximaal vijftien miljoen voor David Neres

Laatste update:

Ajax laat weten dat er een bedrag van twaalf miljoen euro is gemoeid met de overstap. Via bonussen kan de transfersom oplopen tot vijftien miljoen. De Amsterdammers zaten al langer achter de negentienjarige Braziliaan aan, want een bod van tien miljoen euro werd eerder deze maand afgeslagen, maar nu is er dus alsnog overeenstemming over een transfersom bereikt.

De directie van São Paulo is er volgens Braziliaanse media van overtuigd dat die doelstellingen gehaald worden en dat men dus vijftien miljoen kan incasseren. Als Neres in de toekomst een overstap maakt, krijgt São Paulo bovendien twintig procent van de transfersom binnen. Neres, die nog een contract had tot nieuwjaarsdag 2019, sloot zich op tienjarige leeftijd aan bij de zesvoudig kampioen van Brazilië.

Hij maakte in oktober jongstleden zijn debuut in het eerste elftal en maakte in zeven officiële wedstrijden drie doelpunten. De international van Brazilië Onder-20 maakte daarnaast grote indruk op de Copa do Brasil Onder-20, want in 2015 maakte hij op dat toernooi zes doelpunten en eindigde hij met São Paulo ook op de eerste plaats. De linkspoot is de eerste winteraanwinst van Ajax. Directeur Marc Overmars noemt Neres 'een van de grootste talenten van Zuid-Amerika' en vindt het mooi dat de aanvaller voor Ajax heeft gekozen.

"Hij is een rechtsbuiten die ook op de linkerflank kan spelen, dat is wat we nodig hebben", voegt de beleidsbepaler daaraan toe. "Hij is nog maar negentien jaar en hij zal hier moeten wennen, maar ik ga ervan uit dat we dit seizoen al plezier aan hem gaan beleven. Het is bekend dat we niet ruim in de buitenspelers zitten en we hebben nog veel belangrijke wedstrijden voor de boeg. Daarom ben ik blij dat hij binnenkort al hier in Amsterdam is en niet pas in de zomer."

OFFICIEEL! Ajax heeft beet bij São Paulo! David Neres komt voor een bedrag van maximaal vijftien miljoen euro naar Amsterdam! #ajax #eredivisie

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

Betaalt Ajax te veel voor David Neres?

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
3
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
12
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
4
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
5
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
1
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties