Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax betaalt 23 miljoen euro aan Rangers en strikt Calvin Bassey

Laatste update:

Voor de transfer van Bassey, in een klap de duurste Ajax-verdediger ooit, is met Rangers een doorverkooppercentage van tien procent afgesproken. De beoogde opvolger van Lisandro Martínez sluit per direct aan bij de selectie van trainer Alfred Schreuder. Bassey neemt het record van inkomende duurste Ajacied in de achterhoede over van Daley Blind, die in 2018 voor zestien miljoen euro werd teruggehaald van Manchester United. Bassey lijkt na Steven Bergwijn (31,25 miljoen euro) en Sébastien Haller (22,5 miljoen euro) de derde duurste Ajacied ooit te worden.

Bassey kwam in totaal tot 65 wedstrijden in het eerste van the Gers en daarvan speelde hij er 29 in het afgelopen Premiership-seizoen. De tweevoudig Nigeriaans international maakte vooral indruk in de Europa League, waarin hij met Rangers de finale haalde en uiteindelijk verloor van Eintracht Frankfurt. De stopper stond dertien keer in de basis in het tweede Europese clubtoernooi en mocht ook twee keer invallen van manager Giovanni van Bronckhorst. Scoren lukte hem, net als in de competitie, nog niet. Bassey is in Italië geboren, heeft in Engeland gewoond en speelt zijn interlands voor Nigeria. De 1,85 meter lange mandekker werd bij Leicester City opgeleid en maakt indruk met zijn duelkracht en inzicht.

Via Twitter meldt Mike Verweij dat Ajax bij de volgende transfer van Bassey tien procent van de winst overmaakt aan de Schotse club. Bassey is vandaag aangekomen in Oostenrijk om aan te sluiten bij het trainingskamp van Ajax. Zaterdagmiddag oefenen de Amsterdammers om 15.00 uur tegen Eintracht Frankurt. Voor de kersverse verdediger van Ajax is dat dus een weerzien met de Duitse club, van wie hij in mei de finale van de Europa League verloor. Aanstaande dinsdag oefent Ajax ook nog in de Johan Cruijff ArenA, tegen het Oekraïense Shakhtar Donetsk.

Is Calvin Bassey een aanwinst voor Ajax?

Meer nieuws

FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
0
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
2
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
19
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
13
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties