Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax betaalt 10 miljoen (!) voor bankzitter: 'Je mond valt open van verbazing'

Laatste update:

Voor Eintracht Frankfurt betekent het aanstaande vertrek van Ramaj een welkome opsteker. De nummer zeven van het afgelopen Bundesliga-seizoen gaf deze zomer al dertig miljoen euro uit en zag de kas daarmee behoorlijk leegstromen, maar kan dus plots een flink bedrag bijschrijven. Ramaj kwam door de aanwezigheid van Kevin Trapp bovendien amper aan spelen toe, wat maakt dat zijn vertrek zich amper laat voelen.

De clubleiding van Frankfurt had Ramaj het liefst verhuurd aan een club uit een topcompetitie, maar weet ook dat een onervaren keeper niet meteen eerste keus zal zijn. Hem tot 2026 op de bank houden achter Trapp zou een te groot risico zijn. De toenadering van Ajax, dat dus een aanzienlijk bedrag voor de doelman gaat betalen, komt dan ook als geroepen. Kicker plaatst zijn vraagtekens.

"Sorry, wat? Je leest het goed", schrijft het Duitse sportmagazine. "Het genoemde bedrag komt overeen met onze informatie. Na een vaste som van acht miljoen euro kan er twee miljoen aan bonussen binnenstromen. En dat voor een doelman die twee keer op doel heeft gestaan in een Bundesliga-wedstrijd. In januari vorig jaar tegen FC Augsburg en afgelopen januari tegen SC Freiburg. Mislintat neemt een zeker risico."

Ramaj wordt door de clubleiding van Ajax gezien als een getalenteerde doelman die bij uitstek past bij het Ajax-dna, voegt Kicker toe. "Hij staat bekend om zijn moedige speelstijl. De speelminuten die nodig zijn voor zijn verdere ontwikkeling zijn in Amsterdam echter ook geen garantie. Ramaj moet de concurrentiestrijd aangaan met wereldkampioen Rulli", besluiten de Duitsers. De Argentijn is voorlopig de nummer één onder de lat.

Vijfde duurste doelman ooit
Ook bij de Frankfurter Rundschau is men verrast. "Je mond valt open van verbazing. Op de een of andere manier is dit ongelooflijk. Ramaj is amper bekend bij het grote publiek. Slechts vier Duitse keepers waren ooit duurder (Marc-André ter Stegen, Manuel Neuer, Bernd Leno en Trapp, red.). Dat een topclub als Ajax zoveel geld biedt, is een grote verrassing, zeker omdat zijn marktwaarde rond de 750.000 euro ligt."

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
25
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
6
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
54
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties