Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax betaalt miljoenen en strikt verdediger Lisandro Martínez

Laatste update:

Maandag is Martínez medisch gekeurd in Amsterdam, waarna hij zijn krabbel zette onder een contract in de Johan Cruijff ArenA. De jonge linkspoot, in eigen land omschreven als 'een betere versie van Nicolás Tagliafico', kan zowel links centraal als op de linksbackpositie uit de voeten en geeft trainer Erik ten Hag daarmee meer opties achterin.

Wie is Ajax-aanwinst Lisandro Martínez, de 'betere versie van Tagliafico'?

Lees artikel

Ook directeur spelerszaken Marc Overmars trekt de vergelijking met Tagliafico. "Martínez is een linksbenige speler die achterin op meerdere posities uit de voeten kan. Hij is een verdediger die graag vooruit wil voetballen. Hij brengt een bepaalde mentaliteit mee die we hier goed kunnen gebruiken, vergelijkbaar met wat zijn landgenoot Nico Tagliafico hier laat zien", aldus Overmars. "En Lisandro is nog jong, dus we verwachten dat hij zich de komende jaren verder gaat ontwikkelen tot een nog betere speler."

De enkelvoudig international van Argentinië kwam afgelopen seizoen 25 keer in actie namens Defensa y Justicia, dat op de tweede plek achter kampioen Racing Club eindigde. Martínez is de vierde nieuwe aanwinst voor Ajax komend seizoen. Eerder haalde directeur voetbalzaken Marc Overmars Kjell Scherpen, Kik Pierie en Razvan Marin van respectievelijk FC Emmen, sc Heerenveen en Standard Luik.

Tegenover de komst van Martínez staat mogelijk het vertrek van Daley Sinkgraven. De vleugelverdediger annex middenvelder staat in de belangstelling van het Bayer Leverkusen van Peter Bosz, voormalig trainer van Ajax. De Amsterdammers zouden bereid zijn mee te werken aan een transfer van Sinkgraven. Na Lisandro Magallan en Tagliafico wordt Martínez de derde Argentijn in de selectie van Ten Hag.

Een goede aankoop van Ajax?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez maakt miskoop finaal af: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij!'
0
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
0
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
14
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties