Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax bevestigt contractverlenging en verhuur aan Rosenborg

Laatste update:

Het Deense BT wist dinsdagochtend te melden dat Jensen tijdens de winterse transferperiode is benaderd door clubs uit Rusland, Italië en Nederland. Uiteindelijk is het echter Rosenborg dat de middenvelder voor de rest van het huidige kalenderjaar van de Amsterdammers zal huren. Met de verlenging van zijn contract, lijkt Ajax nog altijd toekomst in het talent te zien. Dat Jensen bij Rosenborg de voorbereiding op het nieuwe seizoen kan meemaken, zou hem volgens BT over de streep hebben getrokken.

Jensen maakte in 2017 de overstap van FC Kopenhagen naar Ajax. In totaal kwam hij tot nu toe drie keer in actie voor de ploeg van trainer Erik ten Hag. In de tweede helft van het seizoen 2020/2021 werd Jensen verhuurd aan FC Nordsjaelland, waar hij in achttien duels tot drie goals kwam. Het Deense talent speelde zijn wedstrijden de afgelopen jaren bij Ajax overwegend in de beloftenploeg. Hij speelde tot nu toe zestig wedstrijden voor Jong Ajax, waarin hij veertien keer tot scoren kwam.

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
13
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
28
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties