Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax bevestigt eindelijk transfer van Gravenberch en onthult echte transfersom

Laatste update:

Het toptalent landde zaterdag in München en belandde direct voor de camera's van BILD. "Ik ben blij hier te zijn", luidde zijn reactie. "Bayern is een grote club. Ik denk dat je hier grote prijzen moet winnen. Dat is ook wat ik voor ogen heb." Daarop vervolgde Gravenberch zijn weg om definitief een krabbel te zetten onder een verbintenis in de Allianz Arena.

Eind mei maakte de Telegraaf al kenbaar dat Ajax het genoemde bod van de Duitsers had geaccepteerd. Alleen de medische keuring restte nog, die Gravenberch afgelopen week zonder kleerscheuren doorstond. Er komt zo een einde aan een heuse transfersaga. De onderhandelingen tussen Bayern en Ajax zaten lang muurvast. De Amsterdammers wilden aanvankelijk minimaal 30 miljoen euro ontvangen voor Gravenberch, terwijl de Duitsers niet zo ver wilden gaan om de overgang te bezegelen. Bayern heeft nu toch water bij de wijn gedaan. Ajax heeft bovendien een doorverkooppercentage weten te bedingen van 7,5 procent. De bonussen zouden eenvoudig te realiseren zijn, voegt het dagblad eraan toe.

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Romano meldde eind maart al dat Gravenberch en Bayern er samen moeiteloos uit zouden komen over een langdurig contract. Gravenberch beschikte bij Ajax over een medio 2023 aflopend contract en moest deze zomer verkocht worden, indien de Amsterdammers een transfervrij vertrek wilden voorkomen. Zo stroef als de onderhandelingen met Ajax liepen, zo soepel verliepen de gesprekken met Bayern. De middenvelder was al in een eerder stadium akkoord met de Duitse landskampioen. Gravenberch gaat bij Bayern bijna tien miljoen euro per jaar verdienen.

Gravenberch doet met zijn vertrek naar Bayern de deur bij Ajax na twaalf jaar achter zich dicht. De Nederlander met Surinaamse roots kwam in 2010 terecht in de jeugdopleiding van Ajax, nadat hij daarvoor actief was bij Zeeburgia. Acht jaar later debuteerde Gravenberch op zestienjarige leeftijd in het eerste van de Amsterdammers, door in te vallen in de uitwedstrijd tegen PSV op 23 september 2018 (3-0 verlies). Het seizoen daarop werd Gravenberch een vaste klant in de eerste selectie van Ajax, waar hij uiteindelijk tot 103 optredens kwam. Hij wist daarin twaalf keer tot scoren te komen en was dertien maal de aangever.

Een verstandige keuze van Ryan Gravenberch?

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
3
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
66
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
0
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
18
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties