Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax bevestigt nieuwe verhuurperiode voor Lisandro Magallán

Laatste update:

Magallán kwam anderhalf jaar geleden voor negen miljoen euro over van Boca Juniors. De verwachtingen waren hooggespannen, maar de Argentijnse verdediger wist zich niet in het elftal van trainer Erik ten Hag te spelen. In totaal kwam Magallán slechts tot twee Eredivisie-optredens voor Ajax. Vorig jaar september werd hij voor een seizoen uitgeleend aan Deportivo Alavés. Bij de Spaanse club kwam hij tot zeventien competitieduels.

De 26-jarige stopper heeft geen perspectief in de Johan Cruijff ArenA, waardoor Ajax opnieuw meewerkt aan een huurdeal. Crotone eindigde afgelopen seizoen als tweede in de Serie B, waardoor de club komend seizoen op het hoogste niveau actief is. Crotone heeft volgens De Telegraaf dus een optie tot koop, die mogelijk verplicht wordt indien de club zich weet te handhaven op het hoogste niveau. Of dat daadwerkelijk zo is, is niet bevestigd.

Meer nieuws

Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
0
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
1
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
27
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
55

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties