Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax bevestigt transfer: 'De club liet weten hoge verwachtingen te hebben'

Laatste update:

Omrop Fryslân meldde vrijdag dat de recordkampioen van Nederland een bedrag van twee miljoen euro betaalt, maar volgens Heerenveen ligt dat hoger. De buitenspeler is zelf vooral blij dat zijn transfer rond is. "Ik ben ontzettend blij met mijn contract bij Ajax en kan niet wachten om te beginnen met trainen. Ajax liet weten hoge verwachtingen van mij te hebben en die ga ik natuurlijk proberen waar te maken."

Van klein naar groot! Ajax bevestigt de komst van Dennis Johnsen. De negentienjarige aanvaller komt over van sc Heerenveen en tekende woensdag voor vier seizoenen. #ajax #scheerenveen #johnsen #eredivisie

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Het vertrek van Johnsen betekent een groot verlies voor Heerenveen, aangezien de club veel potentie zag in de Noorse buitenspeler. Daarbij is ook de verwachting dat de Eredivisionist spoedig afscheid gaat nemen van Sam Larsson. Johnsen werd naar verluidt gezien als ideale vervanger van Larsson, mocht de spelmaker Friesland inderdaad verlaten.

De Noor, die in 2015 overkwam van Rosenborg BK en een contract tot medio 2018 had, liet in de voorbereiding namelijk een goede indruk achter bij trainer Jurgen Streppel. Johnsen wachtte nog op zijn officiële debuut voor Heerenveen, maar dat leek een kwestie van tijd. Nu lijkt hij in het shirt van Ajax of Jong Ajax te gaan debuteren in het betaald voetbal. Hij is na Klaas-Jan Huntelaar, Kostas Lamprou, Benjamin van Leer en Luis Manuel Orejuela de vijfde zomeraanwinst.

Zie je Dennis Johnsen doorbreken bij Ajax?

Meer nieuws

De selectie van het Nederlands elftal voor het EK voetbal 2024: de kanshebbers
50
Sevilla kondigt emotioneel afscheid aan: clubicoon vertrekt na 684 wedstrijden
10
Duitsland maakt definitieve selectie voor EK in eigen land bekend
36
Roda-uitblinker Ould-Chikh zorgt voor hilariteit met opmerking over vervolgstap
2
Walter Benítez verschaft in interview duidelijkheid over toekomst bij PSV
17
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties