Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax bijna klaar op transfermarkt na komst van Kroatische verdediger'

Laatste update:

Na de behaalde Europa League-finale van vorig seizoen, vreesde men in Amsterdam dat Ajax leeggeroofd zou worden door grote clubs uit Europa. Toch is directeur spelerszaken Marc Overmars er vooralsnog in geslaagd om een groot deel van de basis van vorig seizoen in huis te houden. Alleen aanvoerder Davy Klaassen en Bertrand Traoré vertrokken uit Amsterdam. Het dagblad schrijft dat er 'enorme belangstelling' was voor Davinson Sánchez, Hakim Ziyech, Kasper Dolberg en André Onana, maar al deze spelers staan nog altijd onder contract bij Ajax. Overmars geeft geïnteresseerde clubs dezelfde boodschap: 'not for sale'.

Het vertrek van Klaassen en Traoré is opgevangen door spelers uit de eigen jeugdopleiding. Van de Beek doet het vooralsnog uitstekend op de positie van Klaassen, terwijl Kluivert de concurrentiestrijd op de rechterflank gewonnen lijkt te hebben van David Neres. Ajax versterkte zich met Klaas-Jan Huntelaar, Benjamin van Leer en Kostas Lamprou, en mogelijk komt daar Barac nog bij.

Met de huidige selectie is Ajax titelfavoriet

Meer nieuws

Youri Mulder oppert Eredivisie-speler die Kroos kan opvolgen bij Real Madrid
0
'Stijn van Gassel kan direct na degradatie kiezen uit drie Eredivisie-clubs'
3
Precieze bedrag dat Feyenoord voor Priske betaalt lijkt bekend
25
Live meepraten in oefeninterlands: Duitsland - Oekraïne
0
Live meepraten in oefeninterlands: Engeland - Bosnië-Herzegovina
3
Officieel: Real Madrid bevestigt komst van Kylian Mbappé
147

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties