Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax bijna rond met Independiente over komst gewenste linksback'

Laatste update:

Ajax zit al geruime tijd achter de 25-jarige linksback aan en scouts van de Amsterdammers bekeken de enkelvoudig international van Argentinië in de afgelopen maanden meerdere malen. Bronnen rondom de club laten weten dat Ajax een bod van vier miljoen euro heeft neergelegd bij Independiente, dat Tagliafico, die nog een contract tot eind volgend jaar heeft, beloofd heeft om mee te werken als een mooie kans zich voordoet.

Ajax is al geruime tijd op zoek naar versterking linksachterin en lijkt nu zijn oog definitief op Tagliafico te hebben laten vallen. De Amsterdammers zijn overigens niet de enige gegadigde, aangezien ook Borussia Dortmund, SC Freiburg en Real Betis tot de geïnteresseerden behoren. De Spanjaarden hebben naar verluidt eveneens een bod van vier miljoen euro neergelegd in Argentinië, maar de voorkeur van Tagliafico zelf lijkt uit te gaan naar een overstap naar Ajax.

Argentijnse media maken al melding van een akkoord tussen beide clubs, maar De Telegraaf houdt voorlopig nog een slag om de arm door te stellen dat Ajax en Independiente er nog niet helemaal uit zijn. Als Tagliafico inderdaad in januari naar de Eredivisie komt, kan hij tijdens de Klassieker op 21 januari zijn officiële debuut maken voor Ajax.

Denk jij dat Nicolás Tagliafico een goede aanwinst zou zijn voor Ajax?

Meer nieuws

Wat als Vitesse omvalt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
42
Vermoedelijke XI Borussia Dortmund - Real Madrid: Emotioneel duel Reus en Kroos
5
Cristiano Ronaldo is emoties niet de baas en barst in tranen uit na bekerfinale
21
Gakpo heeft geen beeld van Slot: 'Dan ga ik toch niet zomaar iets roepen?'
5
Zien: Ronaldo (39) steelt met acrobatische omhaal bijna de show in bekerfinale
37
Lieke Martens neemt geëmotioneerd afscheid van thuispubliek bij zege Leeuwinnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties