Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax blijft foutloos na simpele zege op futloos ADO

Laatste update:

Ajax had zondagmiddag geen kind aan ADO, maar het begin was desastreus. Binnen drie minuten moest De Boer Mitchell Dijks geblesseerd naar de kant halen. De linksback had last van zijn lies en werd vervangen door Nick Viergever, die zich meteen liet gelden. De eerste serieuze mogelijkheid van de wedstrijd kwam op naam van de verdediger, maar zijn inzet miste net de juiste richting. Tien minuten later was het alsnog raak. Klaassen werd volledig uit het oog verloren door zijn bewakers en kon vrij doorlopen op links. Hij legde terug op El Ghazi, die de bal beheerst in de hoek schoof.

De 1-0 stand bleef niet lang staan. Vier minuten later liet de defensie van ADO zich opnieuw simpel in de luren leggen en dit keer was het El Ghazi die op rechts de vrijheid kreeg om iets te bedenken. De rollen werden perfect omgedraaid: de aanvaller zag de meegekomen Klaassen, die eveneens feilloos uithaalde. ADO liet het gelaten over zich heenkomen en bood weinig weerstand, al had het elftal Henk Fraser zomaar terug kunnen komen in de wedstrijd. Mike Havenaar kopte echter van dichtbij hard in richting van Jasper Cillessen, die de bal met een reflex keerde. In de slotfase van het eerste bedrijf raakte Nemanja Gudelj aan de overkant uit een vrije trap de paal.

Ajax bleef ook na de pauze oppermachtig en had opnieuw zeer weinig te vrezen van de opponent uit Den Haag, die eerder dit seizoen nog imponeerde met een remise tegen PSV en een dikke overwinning bij FC Twente. Die scherpte was zondagmiddag ver te zoeken. Meteen na de hervatting mocht El Ghazi wederom vrij doorlopen, maar omdat Daley Sinkgraven net niet goed mikte, bleef de 3-0 nog even achterwege. Meer dan uitstel was het niet, want na een klein uur spelen kopte Joël Veltman alsnog raak na een precies bemeten vrije trap van Gudelj.

De laatste treffer van de middag kwam op naam van uitblinker El Ghazi. Arek Milik speelde zich moeiteloos vrij en legde vanaf de achterlijn terug op de rechtsbuiten, die de bal vervolgens simpel in het halflege doel kon schieten. Ajax kreeg ook na de 4-0 nog een aantal uitstekende kansen, maar verzuimde om de score nog verder uit te bouwen. De Boer kan echter meer dan tevreden zijn: zijn elftal is na Ajax en Willem II in 1995 en PSV in 2002 de vierde ploeg die erin slaagt om de Eredivisie te openen met vier winstpartijen zonder tegengoal.

-

Meer nieuws

Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0
Van Hanegem ergert zich om heldere reden nu al aan Ajax-trainer Farioli
14
Chaos bij Stadion Galgenwaard: supporters gooien met stenen en fietsen naar ME
49
Mats Hummels kan bij liefst drie Europese topclubs tekenen in de zomer
5
Jeremiah St. Juste vertolkt absolute hoofdrol in Portugese bekerfinale
1
Harde kern FC Utrecht bestormt veld: spelers Go Ahead sprinten voor hun leven
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties