Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax boekt krappe overwinning en schrikt van uitvallen Daley Blind

Laatste update:

In tegenstelling tot de ontmoeting met Holstein Kiel koos Ten Hag tegen Hertha BSC voor de vertrouwde namen van Ajax, zoals Blind, Nicolás Tagliafico, Donny van de Beek en Dusan Tadic. Daarnaast waren er basisplaatsen voor zomeraanwinsten Mohammed Kudus en Antony. In de twaalfde minuut kon de treffer van Labyad al worden genoteerd. Zijn vrije trap van ongeveer twintig meter afstand werd onderweg aangeraakt door een speler in de Hertha-muur, waarna doelman Alexander Schwolow kansloos was. Halverwege de eerste helft was Labyad dicht bij zijn tweede treffer van de avond. Zijn inzet in de korte hoek werd echter vakkundig onschadelijk gemaakt door Schwolow, die enkele maanden geleden nog werd gelinkt aan Ajax.

Aan de andere kant kreeg de mee opgekomen Karim Rekik de kans om gelijk te maken voor Hertha BSC, nadat doelman Maarten Stekelenburg de bal miste. De Nederlandse verdediger zag zijn kopbal echter via een stuit over het doel verdwijnen. Ajax haalde vervolgens ongeschonden het rustsignaal. Zeven minuten na de hervatting raakte Antony de paal met een geplaatst schot. Edson Álvarez dacht Ajax na een klein uur spelen op voorsprong te hebben gebracht middels een kopbal. De treffer werd evenwel geannuleerd wegens buitenspel van de Mexicaan.

Een kleine twintig minuten voor tijd besloot Ten Hag om enkele wissels door te voeren. Labyad en Antony maakten plaats voor David Neres en Klaas-Jan Huntelaar. Over de krappe overwinning van Ajax zal waarschijnlijk niet langer worden nagepraat, want tien minuten voor tijd ging Blind tijdens een aanval van Hertha BSC opeens naar de grond. De verdediger greep gelijk naar zijn borst en werd uit voorzorg gelijk vervangen door Devyne Rensch. Het incident deed denken aan de gebeurtenissen van december vorig jaar, toen Blind in de Champions League-wedstrijd tegen Valencia onderuitging. Nader onderzoek wees destijds uit dat de Oranje-international kampte met een ontstoken hartspier. Blind kreeg vervolgens een inwendige defibrillator, waarna hij na twee maanden zijn rentree op het veld kon maken.

Meer nieuws

Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug, maar vergeet zichzelf te belonen
3
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
2
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
23
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
5
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties