Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax boekt simpele zege op FC Emmen maar baalt van kaart voor Álvarez

Laatste update:

Jorrel Hato maakte zondag zijn basisdebuut voor Ajax. De linksback werd met zijn 17 jaar en 40 dagen de op drie na jongste basisdebutant ooit van de club. Clarence Seedorf voert die lijst aan. De oud-middenvelder was 16 jaar en 343 dagen bij zijn eerste wedstrijd aan de aftrap van Ajax. Voorafgaand namen de Amsterdammers afscheid van Sébastien Haller, die in de zomer werd verkocht aan Borussia Dortmund. Bij Emmen keerde Richairo Zivkovic als basisspeler terug in de Johan Cruijff ArenA, waar hij tussen 2014 en 2017 contractspeler van Ajax was.

Zivkovic kreeg na een uitstekende steekbal van Mark Diemers al na drie minuten dé kans op de openingstreffer. De spits stuitte echter op een ingreep van doelman Gerónimo Rulli. Ajax nam het initiatief en Jurriën Timber kreeg na een geblokte voorzet van Jorge Sánchez een goede schietkans. Timber vuurde de bal vanuit een lastige hoek vol op het doel af. Een reflex van Mickey van der Hart voorkwam een goal, die in de 22ste minuut alsnog viel uit een hoekschop. Álvarez kreeg de bal met een schijntrap tot bij Sánchez, die van dichtbij intikte: 1-0.

Na iets meer dan een half uur spelen liep Álvarez vanwege een lichte overtreding rond de middenlijn op Ole Romeny een gevoelige gele kaart op. De Mexicaan is daardoor geschorst voor de topper tegen PSV, volgende week zondag in Eindhoven. Een vlotlopende combinatie leverde Ajax in de 37ste minuut zijn tweede doelpunt op. De steekbal van Timber stelde Sánchez in staat om een lage voorzet te geven, die simpel werd binnengegleden door Steven Bergwijn: 2-0.

\

Tien minuten na rust kon Bergwijn op vier meter van het doel een lage voorzet van Steven Berghuis controleren. Bergwijn kreeg de bal onder druk van zijn tegenstander echter niet binnen. Emmen bracht de spanning na een uur spelen terug via Jeremy Antonisse. De van PSV gehuurde aanvaller schoot een uitstekende voorzet van Romeny fraai ineens binnen: 2-1. Ajax besliste de wedstrijd tien minuten voor tijd. De gelanceerde Francisco Conceição was niet zelfzuchtig en speelde breed op Tadic, die in complete vrijheid rustig bleef en binnenschoot: 3-1.

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ronaldo ontmoet Neymar én zorgt met uitspraak voor chagrijn bij Arsenal-fans
5
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
3
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties