Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax bracht bod uit op nieuwe eerste doelman van FC Twente'

Laatste update:

De Telegraaf schrijft dat Ajax de achttienjarige Drommel ruim voor zijn overstap naar Twente (maart 2014) al op een presenteerblaadje kreeg aangeboden, maar hij werd afgetest door de jeugd(keepers)scouting. Drommel ging dus naar Enschede en keepte onlangs erg sterk op het EK voor spelers onder 19. Ajax zou vervolgens alsnog hebben geprobeerd om de goalie binnen te halen, maar er wordt beweerd dat Twente het bod van de recordkampioen afwees.

Eind augustus zette de club het opleidingscontract van de sluitpost om in een vierjarig contract en zaterdag lijkt hij dus in de basis te staan tegen Ajax. Dat lijkt de genadeklap te zijn voor Marsman, die vorig jaar al uit het elftal werd gespeeld door Sonny Stevens. Omdat hij zwaar geblesseerd raakte aan zijn knie, keerde Marsman toch weer terug in de ploeg. Nu lijkt Drommel hem echter voorbij te zijn gestreefd.

Aron Winter werkte als bondscoach van Oranje Onder-19 samen met Drommel en noemt de keeper een groot talent: "Drommel kan heel goed meevoetballen, omdat hij kortgeleden nog een veldspeler was", zegt Winter. "Zijn reflexen zijn uitstekend en bij elke voorzet van de zijkant gaat hij vol overgave voor de bal. Hij heeft eigenlijk alles, straalt rust uit en is een heel fijne jongen om mee te werken. Joël heeft een fantastische ontwikkeling doorgemaakt, maar moet nog stappen zetten. Dat is ook logisch, want hij keept pas vier jaar."

-
Het zou logisch zijn als Nick Marsman uit het elftal wordt gehaald

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
13
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
63
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties