Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax breekt contract met hoofdsponsor open en slaat grote financiële slag

Laatste update:

Ajax en de hoofdsponsor hebben hun oorspronkelijk tot 2019 doorlopende contract met een jaar verlengd en volgens De Telegraaf gaat de club er bepaald niet op achteruit. Terwijl Ziggo eerst een vast bedrag van acht miljoen euro, en twee miljoen aan variabele bonussen, betaalde, is dat bedrag volgens de ochtendkrant nu door extra activiteiten als eSports en vanwege inflatiecorrectie opgelopen tot een vast bedrag van bijna negen miljoen euro en twee miljoen variabel.

Meer: Driessen onthult: ‘Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat’

Ziggo is sinds 2015, het jaar dat het kabelbedrijf Aegon opvolgde, hoofdsponsor van Ajax. De nieuwe overeenkomst met de kabelaar vormt voor Ajax de tweede grote slag op sponsorgebied van het jaar, aangezien de verbintenis met ABN Amro, dat op de shirts van de jeugdelftallen op De Toekomst pronkt, in april al werd verlengd tot 2020. Ajax ontvangt jaarlijks drie miljoen euro van de bank.

"Bij de contractondertekening in 2014 zeiden wij dat Ziggo een partner is die bij ons past. Dat is de jaren daarna ook gebleken. Het is een succesvolle samenwerking voor ons allebei. Het is bekend dat Ajax een moeilijke 1e seizoenshelft kende, het voelt als een extra steun in de rug dat zo'n belangrijke partner in deze fase het vertrouwen uitspreekt en de samenwerking openbreekt en verlengt", spreekt algemeen directeur Edwin van der Sar zijn tevredenheid uit.

Een mooie slag voor Ajax?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties